Groepen

Voor groepen verzorgen wij sneeuwclinics. Dit zijn aangepaste ski- en/of snowboardlessen die gegeven wordt als activiteit voor groepen mensen met alle vormen van lichamelijke of verstandelijke beperkingen. (voor een individuele proefles kijk hier)

Een sneeuwclinic bij Shos: voor uw groep op maat gemaakt:

  • Onze leraren zijn speciaal getraind voor het geven van deze lessen en zij hebben ervaring met alle soorten beperkingen.
  • We gebruiken, wanneer nodig, speciale hulpmiddelen.
  • Onze thuislocaties zijn Snowworld in Zoetermeer en Landgraaf, Montana Showcenter in Westerhoven en Skidome in Rucphen. Op deze locaties is men goed bekend met onze sneeuwclinics en dat zorgt voor een ontspannen wintersportsfeer! In overleg kunnen we ook op andere locaties een sneeuwclinic verzorgen. Hierop zijn, afhankelijk van de locatie, aangepaste voorwaarden van toepassing.
  • De tijdsduur van een sneeuwclinic wordt in overleg met u bepaald en kan, indien gewenst, een pauze bevatten.
  • Al meer dan 15 jaar fungeren wij als skischool naast de ‘normale’ skischool. Door deze unieke samenwerking kunnen we sneeuwclinics geven voor aantrekkelijke prijzen.
  • Wij verzorgen sneeuwclinics op tijdstippen die voor uw groep het meest ideaal zijn, waarbij we proberen drukte op de baan te mijden.
  • Het is mogelijk om een speciaal arrangement te verzorgen rondom een sneeuwclinic. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.
  • Wij maken er, samen met u, een onvergetelijke activiteit van, waarbij iedere deelnemer op eigen niveau van de sneeuw kan genieten!

Groepsgrootte:

De groepsgrootte is afhankelijk van de beperking en wordt per groep bekeken. Het maximum aantal deelnemers per uur per leraar is 6 personen. In overleg zijn er ook grotere groepen mogelijk, we werken dan met meerdere leraren of met een roulatieschema.

De kosten van een sneeuwclinic:

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal staande skiërs, zitskiërs en of snowboarders. Tarieven voor deelnemers zijn inclusief baantoegang en materiaal (ski’s/snowboard met schoenen en helm, exclusief skikleding, handschoenen en warme kleding). Begeleiders mogen gratis mee de baan op (onze coördinator sneeuwclinics geeft u hier meer informatie over). Kortom om een juiste prijs af te geven moeten er vooraf veel zaken worden ingevuld zodat er een duidelijk beeld ontstaat. Neem daarom altijd contact met ons op indien u een clinic met ons wenst te organiseren!

Informatie en reserveren sneeuwclinics:

Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden en tarieven van een sneeuwclinic voor een groep, of u wilt een reservering hiervoor maken, dan kunt u contact opnemen met onze coördinator sneeuwclinics via:  groepen@shos.nl 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Na een sneeuwclinic:

Natuurlijk is het mogelijk om na de sneeuwclinic door te gaan met ski-/snowboardlessen! Meer informatie hierover vindt u op deze site onder “voor leerlingen”. Daarnaast kunnen onze leraren je hier ook meer informatie over geven. Wij zien je graag in de sneeuw terug.