Shos heeft een nieuwe website!

Shos heeft een nieuwe website
Shos is het jaar flitsend gestart! Per 1 januari heeft de Stichting Gehandicapten op Ski’s een compleet vernieuwde website. Voorzitter Martijn van de Paverd is trots op de nieuwe site: “Het is een mooie mijlpaal. De Shos groeit. We zetten onze organisatie steeds professioneler neer. Daar hoort dan ook goede, heldere communicatie bij”. 

De website is geheel ontworpen door Mirthe van Staalduinen van Mirthe Graphic Design. Ze is nog jong, maar heeft een duidelijke visie. “De doelgroep bij Shos is divers. Iedereen die de site bezoekt heeft uitdagingen, de een wat moeilijker dan de ander. Daar heb ik met het ontwerp van de site rekening mee gehouden. Door het gebruik van veel beeld komt de sfeer binnen Shos goed tot uiting. Daarnaast zijn de tekstblokken, kort en krachtig. Je komt dus snel tot de kern”. 

Martijn hierover: “Mirthe, maar zeker ook Marieke Veldman (bestuurslid communicatie) hebben knap werk geleverd. Wij zijn blij dat zij ons geheel vrijwillig hebben willen helpen. Het is niet niks  een website maken. Onze deelnemers kunnen nu eenvoudig de benodigde informatie vinden”.