Stichting GeHandicapten op Ski's

Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee voor Harry Schut

Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee voor Harry Schut

Fervet Opus; Het werk bruist of wordt met driftige ijver verricht

 

Tijdens de Flachau-week van SHOS is de Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee voor de tweede keer uitgereikt. En wel aan onze Harry Schat. Hij kreeg de trofee voor zijn inzet en creatieve voor de SHOS.

De Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan een SHOS-vrijwilliger die zich in het bijzonder heeft ingezet voor SHOS. Het is een eerbetoon aan Wil en onze bruisende vrijwilligers. Harry kreeg de trofee voor zijn veelzijdige inzet voor Shos. Hij is creatief, maakt aangepaste skistokken. Daarnaast heeft hij met zijn veelzijdige fantasie talloze kinderen en volwassenen skiles gegeven. Tijdens Flachau kookt en zingt hij. En dat al bijna 25 jaar. Onze Harry is een veelzijdig mens en dat verdient de Wil Wintermanstrofee.

Ter nagedachtenis

Helaas hebben wij in 2020 afscheid moeten nemen van onze Wil. Wil Wintermans was een van de materiaalmannen met veel interesse en betrokkenheid voor de deelnemers en vrijwilligers. Fervet Opus, het werkt bruist. Bij onze Wil bruiste het werk en daardoor ook bij de leraren en onze leerlingen.

Harry kreeg de prijs uitgereikt van Fred en Aart.