Shos @ Flachau 2015. Geslaagd!

Shos@Flachau 2015

Vandaag een week geleden stonden we met 30 stralende deelnemers, hun partners, gezinnen, begeleiders én leraren in de sneeuw! In de zon!

Wij kijken terug op een prachtige week waar tijdens de skilessen ten allen tijden centraal stond; “wat heb jij nodig om succes en plezier te ervaren op wintersport?”

Ook dit jaar waren verschillende type handicaps géén beperking. Onze leraren haalden alles uit de kast om te zorgen voor plezierige skikilometers en/of een training op vaardigheden. Er werd geskied op de oefenhelling, verschillende gebieden bezocht en een aantal deelnemers trotseerden zelfs de Hermann Maier afdaling.

Via deze weg dankt Shos alle deelnemers voor het in ons geschonken vertrouwen, de gemeente Flachau voor hun medewerking en gastvrijheid, onze sponsoren voor de materiële en financiële bijdragen, en alle leraren en begeleiders voor hun inzet en enthousiasme!

We genieten na op onze Facebookpagina met foto’s en filmpjes: jong en oud, staand, zittend of op een snowboard. Dank jullie wel en graag tot ziens! Op naar 2016!

IMG_9946 IMG_0134 IMG_0080 IMG_0047

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*