Schrijf je nu in voor Flachau 2022 – VOL!

De inschrijvingen voor Flachau 2022 zitten vol! Mail voor een plekje op de reservelijst naar Tineke.eulderink@shos.nl.

———–
Schrijf je vanaf donderdag 1 juli 12.00 uur in voor Shos@Flachau 2022 van 15 tot en met 21 januari. We gaan ervan uit dat we kunnen gaan, maar moeten een slag om de arm houden.

Hoe ziet de week eruit?
Op zaterdag 15 januari is de traditionele openingsavond. Op deze avond maak je kennis en praat je bij met de skileraren. Je ontvangt daar de skipassen en iedere deelnemer een SHOS trui.

De eerste les is op zondag 16 januari 2022, de laatste op vrijdag 21 januari 2022. De lessen zijn een op een. In de ochtend van 09:30 uur tot 11:30 uur en ‘s middags van 12:30 uur tot 14:30 uur.

Kosten
De ski- & snowboardlessen kosten €425,- per dagdeel voor 6 dagen. Dit is inclusief de skipas. We houden rekening met de wensen (indeling dagdeel en leraar) van de deelnemer, maar garanderen niet dat we er aan kunnen voldoen.

Inschrijven en dan?

  • Schrijf je in via: https://formdesk.com/stichtinggehandicaptenopskies/Flachau2022 (Tip: plak deze link in uw browser.)
  • Wanneer je de link naar het inschrijfformulier volgt, maak je eerst een account aan*. Dit is een persoonlijk account waarmee je je gegevens in het inschrijfformulier beheert.
    Heb je al eerder Shos-les gehad in Flachau en heb je nog een account? Log dan daar mee in.
  • Tot 31 oktober 2021 (sluitingsdatum inschrijving) kun je je gegevens op ieder moment inzien en wijzigen. Na 31 oktober kun je je gegevens alleen nog inzien.
  • Na het verzenden van het aanmeldformulier ontvang je direct een bevestigingsmail. Is dit niet het geval? Neem dan even met ons contact op.
  • Op 1 september 2021 bepalen en communiceren wij wie er definitief mee kan Shos@Flachau 2022.
  • Inschrijvingen die na 1 september 2021 binnen komen worden individueel beoordeeld en eventueel bevestigd.

Annuleren

  • Inschrijvingen zijn kosteloos te annuleren tot 1 oktober 2021.  Daarna kunnen wij € 50 in rekening brengen voor reeds gemaakte kosten.
  • Wij bieden geen pakketreis aan en zijn niet aangesloten bij een reisorganisatie. Dat wil zeggen dat Shos niet aansprakelijk is indien de reis niet door zou kunnen gaan vanwege bijvoorbeeld opnieuw een COVID uitbraak en bijbehorende reis- en verblijf belemmeringen.

 

Heb je vragen? Mail dan naar flachau@shos.nl.
Het animo is zeer groot, dus wacht niet te lang met inschrijven!