Shos ontvangt 5000 Euro van de Jack Rabbit Foundation

Shos ontvangt 5000 euro van de Jack Rabbit Foudation in Valkenswaard. “Het is een prachtig bedrag dat we gaan besteden aan materiaal voor de kinderen die skiën bij Shos. Jaarlijks geven wij op de banen in Nederland aangepaste skilessen voor kinderen met een beperking. Een zitski of aangepast materiaal is duur en daarom is deze donatie meer dan welkom”, aldus Martijn van de Paverd, voorzitter van de Shos.

Indra Bakermans , ambassadrice van Jack Rabbit kwam de cheque overhandigen. “Ik ben blij om een donatie te kunnen geven aan. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe waardevol het is wat Shos doet. Een dergelijk initiatief steunen wij graag en de glimlach van de kinderen in de sneeuw zegt alles”.

Jack Rabbit is een stichting die is opgericht in 2005 en zich ten doel heeft gesteld het welzijn van kinderen te bevorderen. Zij steunt met name projecten in ziekenhuizen om het verblijf van kinderen daar zo aangenaam mogelijk te maken. Dit bevordert de behandeling en het herstel. In vele ziekenhuizen zijn er al projecten door Jack Rabbit gesponsord. Ook is Jack Rabbit bekend van het ziekenhuispaspoort voor kinderen en de zogenaamde Jack Rabbit rooms. In 2024 jaar steunt Jack Rabbit o.a. het kinderziekenhuis van het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Jack Rabbit is een onafhankelijke stichting geleid door vrijwilligers en ontvangt geen subsidies maar is afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Meer info: www.jackrabbit.nl