Schrijf je nu in voor Flachau 2023!

Van 14 t/m 20 januari 2023 gaan we eindelijk weer naar Flachau! Vandaag opent de inschrijving om 12.00 uur

Op zaterdag  14 januari is de traditionele openingsavond. Op deze avond kun je kennismaken/bijpraten met de skileraren, ontvang je de skipassen en ontvangt iedere deelnemer een stoere SHOStrui. De eerste skidag is zondag 15 januari 2023, de laatste vrijdag  20 januari 2023. De reis en de accommodatie moet je zelf regelen.

Skilessen

De lessen zijn standaard privélessen en worden gegeven van zondag t/m vrijdag:
– ‘s morgens van 09:30 tot 11:30 uur
– ‘s middags van 12:30 tot 14:30 uur
Het dragen van een skihelm en skibril is verplicht.

De skilessen zijn altijd 1-op-1. Ervaring leert dat alleen de ochtend of de middag les voldoende is. De rest van de dag ben je natuurlijk vrij om te doen wat je wil. Mocht de hele dag les wenselijk zijn, dan zijn de kosten €900,-

Privéles kost € 450,- voor 6 dagen (iedere dag 1 dagdeel les),  inclusief skipas.
Er is echter wel een ‘maar’. Het is een grote puzzel om iedereen de leraar en het tijdstip(pen) van de lessen te geven die als voorkeur opgegeven is. We kunnen niet beloven dat dit helemaal zal lukken, maar gaan natuurlijk onze uiterste best hiervoor doen.

Je ontvangt na inschrijving een nota voor een deel van het lesgeld. De nota’s voor het resterende van het lesgeld (en eventuele extra skipassen) wordt vanaf november, via onze centrale administratie ( per mail ), verstuurd gaan worden. Houd ook even je SPAM in de gaten, want hier kunnen de mails ook in terecht komen.

Zelf regelen

Iedereen regelt zijn eigen vervoer, verblijf, eten, verzekering, materiaal (tenzij zitski) etc. Wij zorgen er voor dat er altijd een (vaste)skileraar klaar staat. Vaak gaan broertjes en zusjes mee. Omdat de week buiten de schoolvakanties valt moet daar speciaal vrij voor gevraagd worden. Mocht er behoefte aan zijn, dan hebben wij daarvoor een speciale brief. Skipassen voor meereizenden (dus bv kinderen, vrienden en familie) kunnen via ons met een mooie korting besteld worden. Wij werken samen met Skischool Fun&Pro. De lestijden worden met hun afgestemd, zodat de lessen van broertjes/zusjes/familie/vrienden gelijk lopen.

Gedurende de week organiseren wij een gezellige Hüttenabend voor alle deelnemers en begeleiders/skileraren. Deelname is niet verplicht. Meer info hier over komt op de openingsavond.

Annuleren

Mocht je willen annuleren, dan kan dit kosteloos tot 01 oktober 2022. Bij latere annulering brengen wij €100,- in rekening.

Tip: check nog even of alles wat je bij de aanmelding doorgegeven hebt (zoals aantal skipassen, ingangsdatum skipassen etc.) nog klopt.  Wijzigingen kun je zelf gemakkelijk doen door middel van je account. Na 01 oktober kunnen wij veranderingen helaas niet meer doorvoeren.

Inschrijving Flachau 2023