Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee

 

Fervet Opus; Het werk bruist of wordt met driftige ijver verricht

Dolf Engelhart reikt de prijs uit aan Fred.

 

Tijdens de Flachau-week van SHOS is de eerste Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee uitgereikt aan Fred Verstappen. Hij kreeg de trofee voor zijn onuitputtelijke inzet voor de SHOS.

De Wil Wintermans Vrijwilligers Trofee wordt vanaf nu ieder jaar uitgereikt aan een SHOS-vrijwilliger die zich in het bijzonder heeft ingezet voor SHOS. Het is een eerbetoon aan Wil en onze bruisende vrijwilligers. Fred kreeg de trofee voor de tomeloze energie en onuitputtelijke steun. Hij is de steun en toeverlaat voor zijn commissieleden materialen en voor de Flachau-commissie. Fred zorgt ervoor dat ál het materiaal van SHOS op orde is. Zijn betrokkenheid bij SHOS is enorm. SHOS vindt Fred een bruisend voorbeeld voor ons allen.

Ter nagedachtenis

Helaas hebben wij in 2020 afscheid moeten nemen van onze Wil. Wil Wintermans was een van de materiaalmannen met veel interesse en betrokkenheid voor de deelnemers en vrijwilligers. Fervet Opus, het werkt bruist. Bij onze Wil bruiste het werk en daardoor ook bij de leraren en onze leerlingen.