Aanmelden

Ben je na het lezen van onze informatie, of na het horen van verhalen van anderen, enthousiast geworden en wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor een eerste kennismaking  ski-, snowboard- of zitski- les?

Klik dan op: Aanmelden

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een toelichting hoe je aanvraag verder wordt opgevolgd.

Nog even dit!
Wij zijn een vrijwilligers organisatie, d.w.z. onze leraren geven geheel vrijwillig les naast hun normale werkzaamheden. Het plannen van je eerste proefles kan i.v.m. het afstemmen van de agenda’s, daardoor wat extra tijd kosten.

Onze ervaring is dat veel nieuwe leerlingen zich te laat aanmelden, met name tijdens het winterseizoen tussen december en maart, en in de veronderstelling zijn na één à twee weken al les te kunnen krijgen. Door deze jaarlijks grote toeloop ontstaat vaak een wachtlijst.

Dus als je plannen hebt, dan adviseren wij je tijdig aan te melden om teleurstellingen te voorkomen.  Wij geven het hele jaar door les!

Tarieven (Nederland)

  • Skiles: € 28,75 per persoon per 60 minuten
  • De tarieven zijn inclusief baantoegang, materiaal en Shos privé skileraar (vrijwilliger), maar exclusief skikleding en handschoenen.
  • De eerste kennismaking skiles wordt eenmalig verhoogd met €10 administratiekosten.

Tickets kopen:

  • Locaties Snowworld Zoetermeer, Landgraaf, Rucphen en Terneuzen:
    Je koopt je Shos skiles ticket aan de kassa van de locatie zelf. De bon dien je als betalingsbewijs aan je docent te laten zien.
  • Montana Snowcenter:
    Je ontvangt voor de eerste kennismaking skiles een persoonlijke uitnodiging per email waarmee je je eerste ticket kunt bestellen. Na je eerste skiles ontvang je separaat een persoonlijke bestelcode per email, waarmee je via onze webshop tickets voor vervolglessen kunt bestellen.